"Ahlaksız kadın" sözleri mahkemeye taşındı

Koza Atın İşletmeleri A.Ş Müdür yardımcısı tarafından “Ahlaksız kadın” denilen CHP Milletvekili Jale Nur Süllü suç duyurusunda bulundu. Süllü, tazminat kazanması halinde tazminatı TEMA Vakfı’na bağışlayacağını söyledi.

"Ahlaksız kadın" sözleri mahkemeye taşındı
09 Mayıs 2022 Pazartesi 11:58

Sivrihisar Kaymaz’da yeni maden ocakları açılmasına yönelik yapılan ÇED bilgilendirme toplantısında yaşanan kaos sonrasında bir personel tarafından hakarete uğrayan CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü adliye sarayı önünde basın açıklamasında bulundu. Daha önce kendisi ile ilgili hiçbir konuda mahkemeye başvurmadığını belirten Süllü, yapılan hakaretin kendisine yönelik olması ile birlikte Eskişehir halkına yapıldığını belirterek, “ Kaymaz’da şirket personeli örgütlü bir şekilde toplantıya katılanlara müdahale etti. Orda bulunma nedenim Eskişehir halkının çıkarını korumaya yönelikti. Orada sadece benim değil, Kent Konseyi Başkanımız, Baro temsilcimizi de üzerine yüründü. Ben şahsıma söylenenleri onur kırıcı buluyorum. Ancak, suç duyurusunda bulunmak istememin nedeni Eskişehir halkına, çevre ve yaşam hakkına bir saldırı olarak görmemdir. Eskişehir’e iktidarın gücünü arkasına alarak zulm edenlere izin vermeyeceğiz” dedi. Süllü kazanacağı tazminatı TEMA Vakfı’na bağışlayacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.