AÇIK OTO PAZARI’NA YOĞUN TALEP SÜRÜYOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehirlilerin hizmetine kazandırılan kentin en büyük otomobil pazarı, 3 Haziran Pazar günü de vatandaşlardan yoğun talep gördü.

AÇIK OTO PAZARI’NA YOĞUN TALEP SÜRÜYOR
04 Haziran 2018 Pazartesi 14:50

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da Muttalip mevkiinde, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü karşısında hizmete kazandırılan otomobil pazarını ziyaret ederek araç alışverişi yapan vatandaşlara hayırlı satışlar diledi. Başkan Ataç’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Eskişehir Milletvekili Adayları Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak ve Sibel Yeşildal da eşlik etti. Vatandaşlar ekonominin kötüye gidişinden ötürü araç alım-satım işlerinin durgunlaşmasından dert yanarken; Tepebaşı Belediyesi Oto Pazarı’nın hizmete açılmasından ise memnun olduklarını ifade etti.

Araç alışverişi için pazara gelen vatandaşlar, büyüklüğü ve donanımı ile pazarın, Eskişehir’de önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek Başkan Ataç’a teşekkür etti. Ataç ise “İkinci el otomobil pazarımızı, araç alım-satımı yapmak isteyen vatandaşlarımızın yaz ve kış koşullarında sağlıklı biçimde hizmet alabilmeleri için planladık. Eskişehirliler burada sağlanan ferah bir ortamda arabalarını satıp, alabilecek. Pazar günleri hizmet veren tesisimiz açıldığından beri dolup taşıyor. Bu da gerekli ve ihtiyaç doğrultusunda bir çalışma yaptığımızı gösteriyor. Tekrar halkımız için hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Ataç ayrıca işletmesi Tepebaşı Belediyesi ile yapılan protokolle Tepebaşı A.Ş. tarafından sürdürülen oto pazar yetkililerine siftah parası da takdim etti. Pazar günleri faaliyet gösteren Tepebaşı Belediyesi Açık Oto Pazarı, 07.00-16.00 saatleri arasında 10 TL bedel karşılığında hizmet veriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.