ACAR: GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Gündoğdu Mahallesi'ndeki PTT şubesinin kapatılmasına ilişkin, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar konuyla ilgili çalışmaları takip ettiğini ifade etti.

ACAR: GEREĞİNİ YAPACAĞIZ
13 Temmuz 2019 Cumartesi 16:11

Gündoğdu Mahallesi'ndeki PTT şubesinin kapatılmasına ilişkin, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar konuyla ilgili çalışmaları takip ettiğini ifade etti. Başkan Acar, "Gündoğdu Mahallemizde son günlerdeki halkımızın huzursuz olduğu ve çözüm beklediği PTT Şubesi ile ilgili taleplerini dinledim, mahalle muhtarımız da bizzat sorunu ve konuyla ilgili mahalle sakinlerinin düşüncelerini iletti. İvedilikle konuyu ilgili yerlere taşıdık ve takibini de yapıyoruz. Gündoğdu mahallemizdeki vatandaşlarımıza hizmetin istedikleri şekilde getirilmesi için biz de elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.