9'UNCU KATTAN 4'ÜNCÜ KATIN BALKONUNA DÜŞTÜ

20 Nisan’da ESOGÜ hastanesinde tedavi gören 57 yaşındaki Y.A hastanenin ikinci katından düşerek hayatını kaybetmişti, bu olayın üstünden 15 gün geçerken, yine aynı hastanede tedavi gören 67 yaşındaki Ş.G’nin 9. kattan düşerek hayatını kaybettiği belirtildi.

9'UNCU KATTAN 4'ÜNCÜ KATIN BALKONUNA DÜŞTÜ
07 Mayıs 2020 Perşembe 07:42

20 Nisan’da ESOGÜ’de tedavi gören Y.A. isimli hasta yattığı servisin 2. kat penceresinden  düşerek hayatını kaybetmiş. ESOGÜ yazılı olarak yaptığı açıklamada "Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) hastanemiz acil servisine 20 Nisan tarihinde saat 23:07’de öksürük, nefes darlığı şikayetleri ile başvuran Y.A.’nın, yapılan değerlendirmede Aralık 2019 tarihinde hastanemizde akciğer kanseri tanısı aldığı ve tedavilerinin devam ettiği saptanmıştır. Başvuru şikayetlerine göre yapılan incelemede Covid-19 tanısı ile uyumlu akciğer tomografisi bulgularının saptanması sonucu 21 Nisan saat 03:32’de Covid-19 servisine yatışı yapılmıştır. Covid-19 temas izolasyonuna alınan hasta sabah vizitinde tekrar değerlendirilip tetkik, tedavi ve temas izolasyonunun devamına karar verilmiştir. Saat 09:50’de duyulan sesler üzerine, hastamızın yatmakta olduğu odadan bahçeye düşmüş olduğu görülmüştür. Düştüğü yerde ivedilikle entübe edilip resüsitasyona başlanan hasta acil servise kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülememiştir" demişti. Bu olayın üzerinden 15 gün geçtikten sonra Sakarya Gazetesi’nden Merve Demir, benzer bir vakayı gündeme taşıdı. Merve Demir’in haberine göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde (ESOGÜ) tedavi gören 67 yaşındaki Ş. G. 5 Mayıs 17.00 sularında hastanenin 9. katından 4. katta bulunan balkona düştü. Olayı görüp  müdahale için yanına giden sağlık ekipleri, talihsiz adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.