4 oda bir çatı altında buluştu

Eskişehir Bilecik Tabip Odası, Eskişehir Diş Hekimleri Odası, Eskişehir Eczacı Odası ve Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimler Odası arasında imzalanan protokolle Eskişehir Sağlık Meslek Odaları Platformu oluşturuldu.

4 oda bir çatı altında buluştu
17 Mayıs 2022 Salı 12:19

Eskişehir'de sağlıkla ilgili güncel konularda birlikte hareket edierek, çözümler üretmek ve kamuoyuna sunmak amacıyla Eskişehir Sağlık Meslek Odaları Platformu kuruldu. Eskişehir Bilecik Tabip Odası, Eskişehir Diş Hekimleri Odası, Eskişehir Eczacı Odası ve Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimler Odası'ndan oluşan platformun ilk dönem başkanlığını Muharrem Şenel yürütecek.  İlk toplantıda özellikle 29 Mayıs 2022 günü Ankara’da yapılacak olan “Emek Bizim Söz Bizim Sağlık Hepimizin” temalı Beyaz Yürüyüş ile ilgili olarak görüş alışverişi yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.