2020'NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ORC Araştırma’nın en başarılı belediye başkanları anketi büyükşehir kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

2020'NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU
21 Aralık 2020 Pazartesi 16:33

ORC Araştırma şirketinin 1-19 Aralık tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları belli oldu. 30 büyükşehir, 51 ilde, 42 bin kişiden fazla insanla görüşülerek yapılan ankette, büyükşehir, il ve ilçe başkanları katılımcılara soruldu.

Büyükşehir belediye başkanları kategorisinde ilk sırayı yüze 59,8 ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş aldı. Aktaş'ı, 58,7 ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen takip etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 57,1 ile sıralamada 3. sırada yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 4. ve 5. sırada yer buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuran - 3 yıl önce
1.lik Yılmaz Büyükerşen hocamın . Bursa belediyesi ? Gereksiz harcamaları, köpeklerin toplu öldürülmesi internette geziyor ve asla haketmiyor...
Avatar
Gülten eşrefoğlu - 3 yıl önce
Hocamın hakkı birinciliktir gönlümüzde birincidir