20 traktörle evlilik teklifi yaptı

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde bir genç, arkadaşlarının da desteği ile 20 traktörü süsleyip sevdiği kızın önünden kortej geçişi yaptırarak sıra dışı bir evlilik teklifi yaptı.

20 traktörle evlilik teklifi yaptı
06 Ocak 2018 Cumartesi 09:55


Günyüzü İlçe Devlet Hastanesinde teknisyen olarak çalışan Yasin Irmak, aynı hastanede çalışan sevdiği kız arkadaşı ebe hemşire olan Ebru Kara'ya ilginç bir evlilik teklifi yapmak için plan kurdu. Köyündeki arkadaşlarının da desteğini alan Irmak, 'Benimle Evlenir misin?" cümlesindeki her harf için bir traktör olmak üzere 20 traktörü süsledi.

Her traktöre cümledeki 19 harfin yanı sıra soru işareti için de tek tek 20 yazıyı hazırlatarak araçlara taktı. Türk bayrağı da astığı traktörleri Kavuncu göleti yanındaki bir araziye getirten ve sıraya dizen Yasin Irmak, evlenme teklifi yapacağı Ebru Kara’yı otomobili ile bölgeye getirdi.

Harf sırasına göre hareket eden traktörler, gördüğü manzara karşısında şaşıran Kara’ın önünden tek tek geçti. Daha sonra Yasin Irmak, hayatını birleştirmek istediği sevdiği kadının önünde diz çöküp çiçek verdiği ve söz yüzüğünü takarak ‘Benimle Evlenir misin?’ diye sordu. İsimlerinin baş harfleri ile hazırlanmış balonların bulunduğu traktör önünde aldığı ‘Evet’ cevabı karşısında sevinç duyan Irmak, sevincini traktör süren arkadaşları ile paylaştı.


Yasin Irmak, yaptığı açıklamada "Bu organizasyonu yapmak için 1,5 aydır uğraşıyorum. Herkesten farklı olmak hoşuma gidiyor. Bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şu anda çok mutluyum, düğünümüze herkes davetlidir. Ebru seni çok seviyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.