10. Cumhurbaşkanı Sezer, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret etti

Eskişehir’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na katılan 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret etti.

10. Cumhurbaşkanı Sezer, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret etti
31 Ekim 2023 Salı 15:03

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in eşlik ettiği 10. Cumhurbaşkanı Sezer, müzedeki eserleri dikkatle inceledi. Müzeyi ilk defa gezdiğini belirten Sezer, eserleri çok beğendiğini ifade ederek Başkan Büyükerşen’e teşekkürlerini iletti.

Büyükerşen de Sezer’i Eskişehir’de ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek nazik ziyaret için teşekkür etti. Sezer ve Büyükerşen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumu heykeli ile fotoğraf çektirirken, Cumhuriyetimizin 100. Yılına dikkat çekerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar.

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.