Yılın en iyi giyim markası ödülü SARAR'ın

Hacettepe Üniversitesi Kristal Geyik Ödülleri'nde yılın giyim markası Sarar'a verildi.

Yılın en iyi giyim markası ödülü SARAR'ın
27 Nisan 2018 Cuma 11:42

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü öğrenci temsilciler konseyi  ve üniversitenin 7 öğrenci topluluğunun bu sene ilk kez düzenlediği Hacettepe Üniversitesi Kristal Geyik Ödülleri düzenlenen törenle ödül sahiplerine verildi.

Birçok ödülün verildiği ve ünlü markaların olduğu törende SARAR Giyim, giyim markası olarak yılın en iyi bilinen markası seçildi.

SARAR ailesi adına Protokol Müdürü Alaattin Çoban törene katılarak ödülü aldı.

Çoban, yaptığı konuşmada, "Anadolu'nun bağrından çıkan ve büyük emeklerle ülkemizde ve dünya çapında birçok noktada mücadele ederek başarılara imza atan SARAR ailesi adına bu ödülü almak mutlulukların en güzelidir diyerek  oyları ile ödüle layık gören Hacettepe Üniversitesi yetkilileri ve öğrenci topluluğunu canı gönülden kutluyorum." dedi ve şükranlarını belirtti.

Türkiye'nin en iyi arkadaşlık sitesi | Film dediğinizde akla gelen tek adres | hd kalitesiyleyle binlerce video keyfi | |
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.