Yaz Akşamlarının Gözdesi Yüzükler

Yaz Akşamlarının Gözdesi Yüzükler
02 Ekim 2018 Salı 11:00

Nasıl ki geleneksel sözcüklerde olduğu gibi ‘bir dirhem et bin ayıp örter’, günümüzdeyse bir karat pırlanta ise bin ayıp örtüyor. Sakın bu sözlerimizi nazire sanmayın, tamamıyla gerçek zira yaşadığımız çağda pırlanta en trend takılardan ayrıca kadınlar arasında da son derece popüler mücevherler arasında yer alıyor. Artık herkes salt altın takılardan çok daha fazla pırlantalı ürünleri tercih etmeye başladı. Pırlantanın bu durdurulamaz yükselişine en güzel şekilde ayak uydurmak istiyorsanız doğru adres kesinlikle Aris Pırlanta olacaktır.

pırlanta yüzükpırlanta yüzük

Pırlantanın hikâyesinin Eros’la başladığını var sayacak olursak, Eros’un attığı pırlantalı âşk oku şimdiyse sizi bulmuş olabilir. Bu oku dilerseniz evlilikte dilerseniz de zevkiniz için alacağınız pırlantalı bir yüzük modelinde kullanabilirsiniz. Ayrıca mitolojik inançlara göre pırlanta taşların evliliğe ve yaşama şans ve iyilik getirdiğini de unutmayın sakın.

 1.50 Karat pırlanta yüzük12.71 Karat  yüzük

Pırlanta takılar, küpeler ve yüzükler artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Çünkü şimdilerde düzenlenen büyük Aris Pırlanta indirimi var. Ayrıca pırlantaları şimdilerde sadece sevgililer günü ya da diğer özel günlerde de takmıyoruz. Tam tersine pırlantalı şık yüzükler artık biz kadınların hayatının tam odağında yer alıyor. Gün içinde, gün ortasında, gün sonunda ya da hafta sonlarında bile parmaklarımızdan çıkarmadığımız pırlanta yüzük modellerimiz romantik yaz akşamlarında da şıklığın ve zarifliğin en özel öğesine dönüşüyor.

Bu konuda en geniş ürün yelpazesini Aris Pırlanta’da bulabilirsiniz. Hafifçe bronzlaşmış parmaklarınızda, French manikür tarzıyla şekillendirdiğiniz ve naifçe renklendirdiğiniz parmaklarınızın arasından göz kırpan yıldız ışıltısındaki bir tektaşa, 5 taş, 7 – 9 taşa ya da fantezi bir yüzüğe kim hayır diyebilir ki?

Ama öte yandan da renkli pırlanta taşlı yüzüklerse bir başka güzel. Onların da ayrı bir ruhu olduğunu uzaktan gördüğünüzde bile anlayabilirsiniz. Yaz akşamlarında askılı romantik elbiseleriniz, efil efil bluzleriniz ve şık kombinlerinizin eksikliğini duyduğu bu ışıltıları kombininize katacak olan platform uygun etiketleriyle Aris Pırlanta olacaktır. Bunun için tek yapmanız gereken adresine tıklamak ve yüzükleri görmek. Fiyatları, yüzük modellerini, zengin kategorileri ve indirim tekliflerini gördüğünüzdeyse gözlerinize inanamayacaksınız.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.