Xint.com.tr ile Ofisler çok daha şık!

Xint.com.tr ile Ofisler çok daha şık!
25 Eylül 2018 Salı 11:04

Sonbahar – Kış sezonunda en çok tercih edilen kumaş hiç kuşkusuz kadife kumaşlar. Özellikle 70’li yılların trendi fitilli kumaşlar bu sezona da damgasını vuruyor. İşte sizin için tasarlanmış özel Xint pantolonlarının arasından bu kadife pantolonlarla sizde bu yılın modasına damga vurabilirsiniz. Eskoseli, düz, kapri şeklinde çeşit çeşit kumaş ve desendeki kadın pantolonlar arasında seçim yapmakta biraz zorlanacaksınız.kadın Bluz

Sadece tek bir seçenekle sınırlanmanıza gerek yok, bir sürü model arasından tarz oluşturabilirsiniz. Örneğin yüksek bel pantolon modellerimizden dilediğinizi seçip üstüne denim ya da keten gömleklerimizden slim-fit kalıp olanları tercih edip çok şık bir hava yaratabilirsiniz.

XINT - Xint Hakim Yaka Kolları Yırtmaçlı Bluz

Spor bir görünüm belki istemiyorsunuz ama rahatlığını arıyorsanız https://www.xint.com.tr/ sonbahar-kış koleksiyonu tam size göre. Çok rahat kumaşlar ve sadece konforunuzu düşünerek tasarlanmış parçalar ile hareketlerinizi kısıtlamayacaksınız. Keten, viskon, polyester veya pamuk gibi kumaşlardan üretilen ürünler sadece müşteri odaklıdır. Sadece sizin rahatınızı düşünür. Sayfamızda görebileceğiniz bluz, gömlek, pantolon ve daha birçok ürün son derece rahattır. 2018 yılının öne çıkan rahat parçalarla kombin yapmak trendini benimseyenlere özel şehir ruhu koleksiyonumuza göz atabilirsiniz.

XINT - Xint Boyfirend Form Gömlek

Stil sahibi olmak sizi birçok külfetten kurtarır. Stiliniz olduğu zaman almanız gereken, sık kullanacağınız parçalar genellikle bellidir. Moda olan her şeyi almak yerine, gardırobunuza uygun moda olan birkaç parça almanız yeterli olacaktır. Örneğin karpuz kollu, parlak desenlerle süslenmiş bir bluz modeli mi tercih edersiniz yoksa siz bir minimalist misiniz? Stiliniz belli olduğunda alacağınız bluz ya da kadın gömlek modeli kafanızda daha kolay oturur. Hem alışveriş yaparken hem de ne giyeceğim diye düşünürken zamanınız boşa harcanmaz. Ayrıca Xintshop sayesinde online alışveriş yapma fırsatınız varken yüzlerce ürünü aynı anda görüp daha kolay kıyas yapabilirsiniz. Birbirinden güzel parçalar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.