VALİ ÇAKACAK SARAR’I ZİYARET ETTİ

Vali Özdemir Çakacak, Türkiye’nin hazır giyim sektörünün önde gelen isimlerinden SARAR Fabrikasını ziyaret etti.

VALİ ÇAKACAK SARAR’I ZİYARET ETTİ
06 Aralık 2019 Cuma 13:59

Eskişehir’in ve ülkemizin önemli hazır giyim firmalarından olan SARAR Fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Çakacak, SARAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fabrika çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Çakacak, ülkemizin ve dünyanın sayılı markalarının üretim üssü haline gelen Eskişehir’de SARAR gibi köklü ve saygın firmaların bulunmasının Eskişehir açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Ekonomiye ve istihdama katkıda bulunmasının yanında ülkemizin ihracatını artıran böylesi değerli firmaları ziyaret ederek kendilerine desteklerini iletmek istediklerini söyleyen Vali Çakacak, Eskişehir sanayisinin çok daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

Yurtiçi ve yurtdışında SARAR'ın güvenilir bir marka olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, “Şehrimizin ve ülkemizin adını dünya çapında duyuran SARAR Fabrikasını ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Ülkemiz ekonomisine ve istihdamına sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı sizi ve tüm ekibinizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Tüm çalışanları ile ülke ekonomisine en iyi şekilde katkı vermeye çalıştıklarını bildiren SARAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ise, nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cemalettin Sarar, “Biz burada hepimiz bir aile gibiyiz. Kaliteli hizmetimiz ile şehrimizin ve ülkemizin adını tüm dünyaya en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz. Bu konuda, ilimizde devletimizin en üst düzey temsilcisi olan Sayın Valimizin ve Eskişehirli hemşehrilerimizin bizlerin arkasında olduğunu bilmek ve desteklerini her zaman hissetmek mutluluk vericidir.” diye konuştu.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.