ÜYELERİMİZ VE ESKİŞEHİR İÇİN PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Güler, üyelerinin kazancını artıracak, Eskişehir’i daha ileri taşıyacak, tüccar ve sanayiciye ayrıcalıklı hissettirecek projelere devam edeceklerini söyledi.

ÜYELERİMİZ VE ESKİŞEHİR İÇİN PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
27 Eylül 2017 Çarşamba 12:30

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı ETO Meclis Başkanı A. İskender Bayar’ın açılış konuşması ile başladı. Meclis gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler,  tüccar ve sanayiciyi daha ileri taşıyacak projelere devam ettiklerini söyledi. ETO seçimlerinin Bakanlar Kurulu kararı ile Türkiye’deki tüm oda ve borsalarla birlikte Nisan 2018’e ertelendiğini hatırlatan Güler, bu süre zarfında azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini; üyelere avantaj sağlayacak, tüccar ve sanayicinin kazancını artıracak çok yönlü projeler hazırladıklarını dile getirdi.

Eskişehir’in geleceğine değer katacak projelere imza attık

Geride bıraktığı yaklaşık 4 yılı değerlendiren ETO Başkanı Metin Güler, “Üyelerimize ne söz verdiysek yaptık. Eskişehir’in geleceğine değer katacak, turizmde şehrin marka değerine katkı sağlayacak projelere imza attık. Her adımımızda üyelerimizin ve Eskişehir’in bugünü değil yarınını düşündük. Şimdi tüm üyelerimizi kapsayacak; ihracatımızı ve şehrin katma değerini geliştirecek, üyelerimizin kazancına katkı sağlayacak çok yönlü projeleri hayata geçireceğiz. Bunlardan ilkini Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu’nu şehrimize kazandırarak gerçekleştirdik. Odamızda hizmet verecek olan Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu şehrimizdeki KOBİ’lere, katma değer üreten sanayicimize daha çok ihracat yapabilmeleri için destek olacak.” diye konuştu.

Üyemizin yanında olmaya devam edeceğiz

4 yıl boyunca sürekli üyelerle iletişim halinde olduğunu ve işyerlerinde üyeleri bizzat ziyaret ettiğini hatırlatan ETO Başkanı Metin Güler, “ Üyelerimizi sürekli ziyaret eden, dertlerini ve taleplerini dinleyen bir oda olduk. Üyemizin iyi gününde de kötü gününde de yanında olduk.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.