ÜYELER İSTEDİ ETO NEFES KREDİSİ’Nİ 50 BİN LİRAYA YÜKSELTTİ

ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin talepleri doğrultusunda kredi üst limitini 50 Bin Lira’ya çıkardıklarını ve kredi kullanmak isteyen üyelerin Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’na başvuru yapabileceklerini söyledi.

ÜYELER İSTEDİ ETO NEFES KREDİSİ’Nİ 50 BİN LİRAYA YÜKSELTTİ
04 Nisan 2018 Çarşamba 12:14

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin kullanacağı Nefes Kredisi’nde şartlar netleşti. ETO Başkanı Metin Güler, Nefes Kredisini değerlendirmek üzere Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’nın üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

Yapılan toplantı sonrasında açıklama yapan ETO Başkanı Metin Güler, “ Üyelerimize sağlayacağımız Nefes Kredisi için bankalarımızla görüşmelerimizi tamamladık. Tüccarımızın, sanayicimizin talepleri doğrultusunda daha önce 25 Bin Lira olarak belirlediğimiz kredi üst limitini 50 Bin Lira’ya çıkardık. Üyelerimiz odamızdan aldıkları faaliyet belgesi ile itibaren Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’na kredi başvurusu yapabilecek. Eskişehir Ticaret Odası üyeleri aylık 0,99 faizle, ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ayda eşit taksitli ödeme yapmak üzere toplam 18 ay vade ile kredi kullanabilecek. Üyelerimizden en fazla 51 lira kredi masrafı alınacak. Tüm üyelerimize hayırlı olsun ” diye konuştu.

Güler’den krediye destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür

ETO üyelerine düşük faizli ve uygun şartlarda kredi imkanı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Güler, “ 2017 yılında ETO’nun öz kaynaklarını seferber ederek 2 bin üyemize 54 Milyon Lira kredi kullandırmıştık. 2018 yılında da devletimizin ve TOBB’un desteğiyle üyelerimize yeniden kredi imkanı sağlıyoruz. Bu sayede kredi imkanları doğrultusunda krediye ulaşmakta zorluk çeken küçük ve orta ölçekli üyelerimize nefes aldırıyoruz. Tüccarımızın, KOBİ’lerimizin kredi alması için öncülük eden tüm kurum ve kuruluşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.