ÜRETENE ENGEL YOK

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi tarafından hayata geçirilen Zihinsel Engelliler Montaj Atölyesi, OSB’de faaliyet gösteren Anot fabrikası için de parça montajı yapacak. İmzalanan protokol ile özel bireylerin Anot için ayda yaklaşık 100 bin parçayı monte etmesi hedefleniyor.

ÜRETENE ENGEL YOK
03 Eylül 2020 Perşembe 12:27

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) iş birliğinde Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği ile hizmet veren Engelliler Montaj Atölyesi, bir fabrikaya daha parça montajı yapacak.

Tepebaşı Belediyesi, EOSB ve Anot Makina Kalıp Plastik arasında düzenlenen protokolün imzalanması ile Engelliler Montaj Atölyesi, bir yıl süre ile Anot demonte parçaların montajını yapacak. Beyaz eşyalar için üretilen malzemelerin montajını kapsayan protokole Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Anot Makine Kalıp Plastik Genel Müdür Yardımcısı Eray Gönenli imza attı.

Protokolün imzalanmasının ardından Eray Gönenli, “Biz pandemi öncesi deneme üretimlerini yaptık, arkadaşlarımız gerçekten sıfır kalite problemi ile bütün deneme üretimlerini tamamladı. Onlara tekrar teşekkür ederim. Ama ne yazık ki pandemi döneminden dolayı belli bir süre ara vermemiz gerekti. Bu protokolün de yapılmasıyla birlikte hedefimiz aylık yaklaşık 100 bin ilave parça vermek. Arkadaşlarımızın bunu başaracaklarına eminiz. Kısa vadede bu sayının da üzerine çıkacağımıza inanıyoruz. Ben aynı zamanda Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu üyesiyim ve aylık toplantılarımızda da buraya nasıl destek veririz, etrafımızdaki firmalarla nasıl çalışma yapabiliriz, bunu konuşuyoruz. İnşallah hem buradaki hem diğer illerdeki bu tarz kurumların sayılarını artırmayı planlıyoruz, inşallah büyüyerek devam eder” diye konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli de Gönenli’ye teşekkür ederek, bu girişimin tüm sanayicilere örnek olması gerektiğini ifade etti. Başkan Ataç ve Başkan Küpeli, “Üretene engel yok” sloganı ile hareket eden özel bireylerin, azim ve disiplinli çalışma anlayışları ile kendilerini ispatladığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.