ULAŞ ENTOK: ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Eskişehir Genç İş Adamları Derneği 6. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Başkan Ulaş Entok ESGİAD üyelerinden güvenoyu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kuruluyla birlikte yeni dönemde daha iddialı olacaklarını dile getiren Entok, "ESGİAD’ın temel ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz" dedi. 

ULAŞ ENTOK: ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ
03 Temmuz 2019 Çarşamba 12:25

Eskişehir Genç İş Adamları Derneği 6. Olağan Genel Kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurula ESGİAD üyelerinin yanı sıra İç Anadolu Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Fatma Semiz ve Genel Başkan Yardımcısı Hacı Ali Yücel’de katıldı. Ahmet Reha Yereşen’in Başkanlığı’nda Bülent Şarlar , Yavuz Tuna ve Ali Önal tarafından divan kurulu yönetilmiştir.

Genel Kurulda konuşan Başkan Ulaş Entok, ESGİAD’a liderlik etmenin çok önemli bir sorumluluk ve değerli bir emanet olduğunun altını çizerken, görev yaptıkları dönem boyunca ESGİAD bayrağını başarıyla taşıdıklarını ve ESGİAD’ı kimsenin arka bahçesi yapmadan, tüm siyasi ve kurumsal ilişkilerde ESGİAD’ın temel ilkelerini korumaktan taviz vermediklerini ifade etti. 
ESGİAD’ın çok güçlü ve dinamik bir sivil toplum örgütü olduğunu belirten Entok, "Üyelerimizle birlikte şehir ve ülke gündeminde sözümüzü sakınmadan doğrularımızı savunduk, üyelerimiz siyaset, ticaret ve sanayi dünyasında önemli ve etkili görevler aldı. Şehrin lehine olan her konuda sorumluluk almaktan geri durmadık. Vergi rekortmenleri listesinde de, şehrin sanayi vizyonunda da öncü ve aktif bir rol aldık. Sosyal sorumlulukta ve eğitim alanında birbirinden değerli projeler ürettik. Elbette eksiklerimiz, istediğimiz düzeyde gerçekleşmeyen işlerimizde olmuştur ancak iyi niyet ve gayretimizden kimsenin şüphe etmemesi bizler için gurur kaynağıdır" dedi.

 -HEDEFİMİZ YÜKSEK 
"Yeni dönemde yönetim kurulundaki çok değerli arkadaşlarımla hedefi çok daha yüksek tutuyoruz" diyen Entok, "Artık gençlik ve dinamizmin yanında tecrübemiz de fazlalaştı. Yeni dönemde daha iddialı ve özel projeler üretmek için fazlaca mesai harcayacağız. ESGİAD’ı birkaç kişi ile değil tüm üyelerimizle, yine katılımcı ve şeffaf bir şekilde yönetecek ve kurumsal hamlelerle tüm üyelerimiz için gerçek bir çözüm ortağı olacağız. İnanıyorum ki bir sonraki genel kurulda bugüne kadar benzeri görülmemiş bir faaliyet raporu ile tüm üyelerimizin gurur duyacağı bir dönem geçireceğiz" şeklinde konuştu. 
Genel Kurula katılan İÇGİAF Genel Başkanı Fatma Semiz ise ESGİAD’ın İÇGİAF için çok değerli olduğunu ve Eskişehir’de ESGİAD üyeleri ile bir arada olmaktan dolayı heyecanlandığını ifade ederken, ESGİAD başarılı bir dönem geçirdi, çalışmalarını ilgiyle takip ettik, yeni dönemde de başarılı olacağına inanıyorum.  İÇGİAF olarak ESGİAD’a her konuda destek olmaya devam edeceğiz dedi.
Konuşmaların ardından genel kurula tek listeyle katılan Entok ve yönetimi ESGİAD üyelerinin oybirliği ile güven tazeleyerek yeniden göreve seçildiler. 
ESGİAD 6. Olağan Genel Kurulunda Seçilen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. 


Yönetim Kurulu Asil 
Ulaş Entok
Kerem Toparlar
Barışcan Öztürk 
Ece Erçelebi
Emirhan Çokaygil
Özge Uçmazbaş
Niyazi Çelik 
Safa Üstünbaş 
Yusuf Ünal 

Yönetim Kurulu Yedek 
Anıl Koçhan 
Caner Erseçen
Mahmut Ercan Ertoğlu
Nazife Yenen 
Övünç Yıldırım 
Recep Özcan 
Selahattin Onur Çelik 
Şevket Pehlivan 
Yasemin Çoruk
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.