TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI VERİ SİSTEMİ ESKİŞEHİR OSB’DE

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, bölgede bulunan firmaların tamamını kapsayacak şekilde önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Bu kapsamda kurulum süreci devam eden “Sanayi Envanter Yönetim Sistemi” ile firmalar bir biriyle daha çok iletişim ve etkileşim halinde olacak. Önemli detayların yer alacağı bilgi sistemi ülkemizde OSB’ler içinde ilk kez Eskişehir OSB’de kullanılacak.

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI VERİ SİSTEMİ ESKİŞEHİR OSB’DE
29 Mart 2018 Perşembe 15:22

Sanayi Envanter Yönetim Sistemi’nde firmalarının birbirleriyle olan etkileşimin artacağını söyleyen EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, “Ayrıca bu sayede firmalarımız satın alma süreçlerini süzgeçten geçirerek hızlandıracak. Daha da önemlisi yeni pazarların keşfedilmesini sağlamak için geliştirilen bu portal Coğrafi Bilgi Sistemi tabanlı çalışacak ve sistemi kullanmak için sanayicilerimize birer kullanıcı adı ve şifresi verilecek” dedi. 
Sistemin mobil kullanıma yani cep telefonu ve tabletler üzerinden de çalışacağına vurgu yapan Küpeli, Eskişehir OSB’deki tüm firmaların bilgileri olacağını açıklayarak, “Firmalarımızın yer aldığı sektörlerden tutunda sertifika, lisans, üretim hacmi, ulusal ve uluslararası birliktelikleri, Ar-Ge projeleri, üniversite ile olan ilişkileri ve sektörlerinin gelecekleri hakkındaki uluslararası raporlar sanayicimizin cebinde ya da tabletinde olacak. Daha da önemlisi bu tarz bir bilgi sistemi ülkemizde OSB’ler içinde ilk kez Eskişehir OSB’de kullanılacak” diye konuştu. 
Sanayi Envanter Yönetim Sistemi ile ilgili süreçlerin ve veri girişlerinin başladığını ifade eden Küpeli, sistemin sağlıklı ilerlemesi için titiz bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.