TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ AÇIKLANDI

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini açıkladı. Listede Eskişehir’den iki firma yer aldı.

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ AÇIKLANDI
23 Aralık 2020 Çarşamba 14:17

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), TEPAV ve TOBB ETÜ ile birlikte yürüttüğü, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin sıralandığı “TOBB Türkiye 100listesinin 2019 sonuçları açıklandı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde traktör emniyet kabini, iş makinesi kabini ve komponet yedek parça imalatı yapan Köklüce Makine yüzde 195 büyümeyle listede 89’uncu sırada yer aldı.

 Dilek Sert Yaşar’ın kurucusu olduğu İKON Organizasyon ise yüzde 191 büyümeyle listeye 98’inci sıradan giriş yaptı. 

1997 yılında tarım makinaları ve iş makinaları sektöründe hizmet vermek üzere kurulan Köklüce Makine, bugün 38 bin metrekare arazi üzerinde 25 bin metrekare kapalı alanda bulunan fabrikasıyla üretime devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.