TÜMSİAD’da güven tazeleyen Engiz: Alternatif pazar oluşturmak için çalışacağız

Eskişehir TÜMSİAD Şubesi 8.inci Olağan Genel Kurulunu TÜMSİAD dernek binasında gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ali Engiz genel kuruldan güven tazeleyerek başkan olarak çıktı.

TÜMSİAD’da güven tazeleyen Engiz:  Alternatif pazar oluşturmak için çalışacağız
28 Ocak 2019 Pazartesi 17:53

Yeniden TÜMSİAD Başkanlığına seçilen Engiz, “TÜMSİAD olarak üyelerimizle birlikte güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduk. Bu yıl içinde özellikle şubesel hedef ve etkinliklerimizi artırarak geliştirmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda faaliyetler göstererek, özellikle yetişmiş eleman sıkıntısının giderilmesi hususunda çalışmalarımız sürecek. Üyelerimizin ihracat potansiyellerini artırması, yeni pazarlara ulaşabilmesi ve hammadde teminini rahatlıkla yapabilmesi noktasında girişimlerimiz hız kazanacak. Bu uğurda yurtdışı TÜMSİAD şubelerimizle beraber alternatif pazar oluşturma ve piyasa analizleri yapma konusunda kapsamlı ve ileriye dönük çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Engiz, TÜMSİAD’ın 12 bin üyesi ile hem şehir, hem de ülke ekonomisine katkı sunmak için ciddi şekilde çalıştığını belirterek, “Tümsiad Eskişehir de kurulduğundan buyana yönetim kurullarında ve komisyonlarımızda görev alan ve Tüm Üye arkadaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘’BİREY DEĞİL BİR OLARAK ESKİŞEHİR'İ SEVMELİYİZ’’
Engiz, “Eskişehir'li olan herkesin Eskişehir'i sevmesi desteklemesi, ekonomik yatırımın gelmesi ve yapılması için tanıtımını yapması, manevi değerlerimizin turizme açılması lazımdır. Tarihi boyunca dini, vatanı, bayrağı, namusu ve onuru için dertle yoğrulan ve toprağının bereketiyle yurdumuza katma değer sağlayan Eskişehir’imizin nüfusunun giderek artmakta olduğunu ve bu artışın sosyoekonomik hayata yansımalarının dikkatli bir şekilde analiz edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu, Ali Engiz başkanlığında şu isimlerden oluştu; Başkan Vekili Mehmet Temek, Baskan Yardımcıları Ali Şen, Özgür Sürücü, Murat Eroglu, Nail Yiğit, Erkan Ertan, Sinan Polat, İbrahim Aydın Hüseyin Emrah Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdinç Sürücü, Hasan Demirci, Faruk Gökçe, Sedat Yakan, Sedat Erol, Ahmet Karabek, Cengiz Canbolat, Murat Paksoy, Halil Yaşar, Kadir Arslan, Ömer Erdinç, Halil İbrahim Yıldız, Zülküf Oğuz, Tolga Esen, Koray Demirkol, Ayhan Güngör, Zeynel Abidin Akan, Murat Demirci, Ali Çubuk, Serdar Hancı dan oluştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.