TÜMSİAD, ETO SEÇİMLERİNDE KARARINI VERDİ

TÜMSİAD’ın Ali Engiz başkanlığındaki yönetim kurulu, ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü konuk etti, açık ve tam desteklerini iletti. TÜMSİAD Yönetimi, “Adayın değil kendisinin geleceğini düşünen ETO üyeleri 7 Nisan’da ‘kırmızı’dan yana oy kullanacaktır” dedi.

TÜMSİAD, ETO SEÇİMLERİNDE KARARINI VERDİ
02 Nisan 2018 Pazartesi 12:52

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi Yönetimi’yle buluştu. TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz ve ekibi, Tekgöz’e tam destek mesajlarını iletti. 7 Nisan’daki ETO seçimlerinde Tekgöz’ün sandıktan açık ara farkla çıkacağından şüphe duymadıklarını söyleyen dernek yönetimi, “ETO’da adayın değil kendisinin geleceğini düşünen tüm üyelerin Erdoğan Tekgöz’ün etrafında kenetleneceğine ve Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin kırmızı listelerinden yana oy kullanacaklarına inancımız tamdır. Bu seçim sadece ETO Başkanı’nın seçimi değildir, Eskişehir ticaretinin geleceğinin de seçimidir. TÜMSİAD olarak bu bilinçle hareketle üzerimize düşeni yapacak ve Erdoğan Tekgöz’ün galibiyeti için desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

İşimiz Kolay Da Değil İmkansız Da…

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de seçim sürecinde kendisinden desteğini ve ilgisini esirgemeyen Ali Engiz nezdindeki tüm TÜMSİAD yönetici ve üyelerine teşekkür etti. ETO üyelerinin yanısıra STK’ların kendisine duyduğu güvenden onur duyduğunu vurgulayan Tekgöz, “Üzerimizde ağır bir sorumluluk var. 7 Nisan itibariyle bu sorumluluğun gereklerini yerine getirmek için çok çalışacağız. İşimiz kolay da değil imkansız da… Ticaret Odası bugüne kadar yeterince pasif kalmış. Şimdi çok çalışma zamanı” diye konuştu. TÜMSİAD ziyaretinde projelerini ve saha çalışmalarını da anlatan Erdoğan Tekgöz, “Üyelerimizin sadece ticari hayatlarına değil, sosyal ve kültürel hayatlarına da dokunacağız. Bizim için üyelerimiz kadar ailelerinin de önemli olduğunu projelerimizle göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Anlamayanlara İnat Tüm Projeler Uygulanacak

Bu düşünceden hareketle her üyeye ücretsiz özel sağlık sigortası, ihtiyaç sahibi üye çocuklarına da karşılıksız tam burs vereceklerini anımsatan Tekgöz, “Dar kalıpta hizmet etmeyi alışkanlık haline getirenlerin bizim projeleri anlamasını beklemiyoruz. O nedenle bu projelere uygulanamaz diyenlere inat her ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz, üyenin beklentisi, ihtiyacı nasıl karşılanırmış, hizmet nasıl verilirmiş göstereceğiz” dedi. 7 Nisan itibariyle ilk iş sektörel sorunların çözümü için hızlı bir şekilde hareket edeceklerini de bildiren Erdoğan Tekgöz, “Hemen her sektörde sorunlar var. Üyenin ticaretinin önündeki aksaklıkları gidermenin vakti geldi de geçiyor bile. O nedenle önce bunlara neşter vuracağız. Diğer yandan da ücretsiz ve evrakların iş yerlerine teslimi, online ticaret, gibi hemen uygulanabilir çalışmalarımızı çok hızlı başlatacak ve tüm projelerimizi birer ikişer hayata geçireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.