TİCARET ODASI’NDAN MEMNUNİYET DÜŞÜK

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. 25 günde 5 bin noktaya ulaştıklarını aktaran Tekgöz, “ETO’dan hizmet alan ve memnun olanların oranları oldukça düşük” dedi.

TİCARET ODASI’NDAN MEMNUNİYET DÜŞÜK
06 Ekim 2017 Cuma 12:59

Kırkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Uğur Tepe başkanlığındaki yönetici ve üyeleri, Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü ağırladı. Gazi Erol, Ahmet Çakır, Hayri Sivrikaya, Mert Oluk gibi bölgenin önde gelen isimlerinin de yer aldığı görüşme son derece verimli geçti. Toplantıya katılan bazı işletme sahipleri açıkça, “Sizin kazanmanız için çalışıyoruz” derken, Kırkalılar Derneği Başkanı Uğur Tepe de, “Bölge esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında yanlarında olacağınızı biliyoruz, gönülden başkan olmanızı istiyoruz” şeklinde konuştu.

MEMNUN OLAN YÜZDE 10

Ağırlıklı olarak esnafın ETO’dan, karşılık bulamayan beklentilerinin masaya yatırıldığı görüşmede Tekgöz, seçim çalışmaları kapsamında son 25 günde 5 bin noktaya ulaştıklarını ifade etti. Tekgöz, “Bu görüşmelerimizde şunu gördük ki, ETO’dan hizmet alan, memnun olanların oranı çok düşük. Üyelerimize bir dokunup bin ah işitiyoruz” dedi.

PROJELERİMİZ HERKESE DOKUNACAK

Toplantıda işletmelerin ara eleman sıkıntısının giderilmesi için meslek liselerinin güçlendirilmesi, öğrencilerin staj sürelerinin uzatılması, eleman arayan işletmelere aradığı nitelikte personel temini gibi pek çok konunun gündeme geldi. Tekgöz, çok geniş yelpazede hazırladıkları projelerin her birinin şehre, kent insanına dokunacağını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.