TEKGÖZ: TÜM ESNAF ODALARIYLA SIKI BİR İŞBİRLİĞİNE İHTİYAÇ VAR

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu, ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü ağırladı. Başkan Özkara ve ekibi Tekgöz’e yakın ilgi gösterirken, ziyarette yaklaşan seçimlerin kritiği yapıldı.

TEKGÖZ: TÜM ESNAF ODALARIYLA SIKI BİR İŞBİRLİĞİNE İHTİYAÇ VAR
12 Aralık 2017 Salı 11:33

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara ve yönetim kurulu üyelerini oda merkezinde ziyaret etti. Tekgöz ve ekibini son derece samimi bir şekilde ağırlayan Başkan Özkara ve yönetimi, yaklaşan seçimlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Berberler ve Kuaförler Odası olarak önümüzdeki ocak ayında seçim yapacaklarını anımsatan Başkan Özkara, seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kentteki berber ve kuaförlerin sorunları ve bunların çözüm yollarının da görüşüldüğü ziyarette ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de seçim çalışmaları ve projelerini anlattı. İşletmesinin büyüklüğü, bütçesi, sermayesi ne olursa olsun ETO’nun tüm üyelerinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Tekgöz, şöyle devam etti:

 

Gördük ki çok yalnız bırakılmışlar…

 “Seçim çalışmalarımızda çok net bir şekilde gördük ki özellikle küçük esnafımız çok yalnız bırakılmış. Üyesi olduğu Ticaret Odası’yla yegâne bağı, aidatlar olmuş. Bunun dışında odanın varlığını, gücünü, desteğini yanlarında hissedememişler. Dolayısıyla yönetime geldiğimizde ne yapmamız gerektiği kadar, ne yapmamamız gerektiğini de biliyoruz. Mesela üyelerimizi asla kaderleriyle baş başa bırakmayacağız. Onlara kapıları kapatmayacağız, diğer kurum ve kuruluşlarla yaşadıkları sorunlarda duyarsız kalmayacağız. Düzenli toplantılar düzenleyerek ne iş yaparsa yapsın, kim olursa olsun tüm üyelerimizi dinleyeceğiz, sorunlarını tespit edip, çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Sektörel sorunlarının giderilmesi için her türlü girişimde bulunulacak, ticaret hacimlerinin artması için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz.” Tekgöz ayrıca ETO’nun tüm tüm esnaf odalarıyla sıkı bir işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade ederek, “Sorunların çözümü için bu işbirliğine şiddetle ihtiyaç var. Biz çalışmalarımızı bu doğrultuda planlayacağız’’ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.