TEKGÖZ, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE BULUŞTU

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz Ankara’da, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Son derece samimi bir havada geçen görüşmede taraflar, kent ve ülke ekonomisini konuştu.

TEKGÖZ, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE BULUŞTU
11 Şubat 2018 Pazar 09:54

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Türk Ticaret ve Sanayinin kalbi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde temaslarda bulundu. Ülkemizdeki tüm oda ve borsaların bağlı olduğu TOBB’un Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret eden Tekgöz, kent ekonomisi ve seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Projeleri hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgi veren Erdoğan Tekgöz, nisan ayında yapılacak oda seçimlerinin iş dünyasına ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olmasını diledi.  

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da çok sıcak karşılayıp, samimi bir şekilde ağırladığı ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’le hem ülke, hem de Eskişehir ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Eskişehir’in ticaret ve sanayide Türkiye’nin lokomotif kentlerinden biri olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, ETO seçim yarışında Erdoğan Tekgöz ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.