TEKGÖZ: BİR 4 YIL DAHA HEBA ETME LÜKSÜMÜZ YOK

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, 28. Meslek grubu’nda yer alan hırdavatçıları ve yangın söndürmecileri ziyaret etti, önemli mesajlar verdi. Tekgöz, “Bu şehrin esnafının bir 4 yıl daha kaybetme lüksü yok. O yüzden 7 Nisan’da oylarımıza, sandığımıza sahip çıkalım” dedi.

TEKGÖZ: BİR 4 YIL DAHA HEBA ETME LÜKSÜMÜZ YOK
04 Nisan 2018 Çarşamba 14:11

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını sürdüren Erdoğan Tekgöz, Değişim Seninle Başlar Ekibi’yle birlikte hırdavat ve el aletleri ticari grubunda yer alan üyeleri ziyaret etti. Hırdavatçılar ve yangın söndürmeciler, ETO Başkan Adayı Tekgöz’e yakın ilgi gösterirken, sektörün sorunlarını ve ticari yaşamlarındaki sıkıntıları anlattı. İşsizlikten yakınan esnaflar, mali destekler konusunda bilgilendirilmediklerini, yararlanamadıklarını kaydetti. 28. Meslek Grubu’ndan ETO Üyesi olduklarını anımsatan esnaflar, yıllardır aidat ödeme dışında oda ile herhangi bir bağlarının bulunmadığının altını çizdi.

Bu kadarını tahmin etmiyorduk

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ise sahadaki bu yakınmaların ardı arkasının kesilmediğini söyledi, “Doğrusunu isterseniz mevcut yönetimden yana sıkıntılar olduğunu biliyorduk ama bu kadarını tahmin etmiyorduk. Üyeden, ticaretten, insanlarımızın sıkıntı ve taleplerinden kopuk bir yapıyla karşı karşıyayız. Böyle gelmiş böyle gider anlayışıyla odayı bugünlere getirmişler, toplanan paraları bir yığın gereksiz işte harcamışlar. Vizyonsuzluk almış başını gitmiş. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı, har vurulup harman savrulmuş. İsrafın ardı arkası kesilmemiş” dedi.

Bizim 4 yıl daha kaybetme lüksümüz yok

7 Nisan tarihinin bütün bu haksızlıklara, adaletsizliklere karşı değişimin başlayacağı gün olacağının altını çizen Erdoğan Tekgöz, “Benim tüm üyelerimizden ricam bu şehrin bir 4 yılının daha heba olmaması için oylarına, sandıklarına sahip çıkmalarıdır. Bizim 4 yıl daha kaybetme lüksümüz yok. Değişim için hepinize büyük sorumluluk düşüyor” diye konuştu. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ziyaretlerde esnaflara, ETO garantörlüğünde hayata geçirecekleri E-ticaret projesiyle ilgili de ayrıntılı bilgi verdi. Bu proje sayesinde sınırların kalkacağını anımsatan Tekgöz, “Üyemiz sadece il dışına değil, yurtdışına da mal satabilecek. Siftahsız dükkan kapatma devri sona erecek” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.