TEKGÖZ, BAŞKANI OLDUĞU ESTİM'İ ZİYARET ETTİ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim çalışmalarında en büyük desteği başkanı olduğu Estim Toptancılar Sitesi’nden alıyor.

TEKGÖZ, BAŞKANI OLDUĞU ESTİM'İ ZİYARET ETTİ
05 Ekim 2017 Perşembe 10:58

İşadamı Erdoğan Tekgöz’ün Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adaylığı, şirketinin merkezinin bulunduğu Estim’de heyecanla takip ediliyor. Estim Toptancılar Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı olarak yıllardır kendilerine hizmet veren Erdoğan Tekgöz’ün ETO’ya aday olmasıyla birlikte Estim’de de kulisler hızlandı. Bölgedeki esnaf ve işadamları, Tekgöz’e destek için büyük bir gayret içinde. Başkan Adayı Tekgöz de yoğun seçim kampanya sürecinde bulduğu her fırsatı Estim’deki komşularını ziyaret ederek geçiriyor. Bu ziyaretlerden biri de kısa süre önce gerçekleşti. Firmaları gezerek işletme sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Erdoğan Tekgöz, çoğunluğu arkadaşı olan işadamlarıyla ETO’yu konuştu.

Çoğunluk Değişim İstiyor

Estim’de faaliyet gösteren ETO Üyeleri, Ticaret Odası’nın, ticaretin içinden gelen, esnafın ve işadamının sorunlarını ve çözüm yollarını bilen bir başkan tarafından yönetilmesi gerektiğine işaret ederek, “Bu özellikleri taşıyan tek aday da Erdoğan Tekgöz’dür” dedi. Estim’li komşularından aldığı destekle kalesini sağlamlaştıran ETO Başkan Adayı Tekgöz de, “Allah bizleri mahcup etmesin” dedi. Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin büyük çoğunluğunun değişim istediğini vurgulayan Tekgöz, “O değişimi gerçekleştirecek ekip de işte burada” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.