TEI İHRACATINI %15 ARTTIRDI

TİM tarafından bu yıl 17'incisi açıklanan "Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı" araştırması sonuçlarına göre TEI, ihracatını önceki yıla göre yüzde 15 oranında artırarak 43'üncü sırada yer aldı

TEI İHRACATINI %15 ARTTIRDI
25 Haziran 2019 Salı 12:21

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 17'ncisi açıklanan "Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı" araştırması sonuçlarına göre TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin (TEI), ihracatını önceki yıla göre yüzde 15 oranında artırarak ilk bin şirket arasında 43'üncü sırada yer aldığı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin havacılık motorları alanındaki lider firması TEI-TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin, aynı araştırmanın sonuçlarına göre savunma ve havacılık sanayinde faaliyet gösteren firmalar arasında 2'inci sırada yerini koruyarak, ihracattaki başarısını bir kez daha kanıtladığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.