SEZER HALK ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ekibiyle birlikte ziyaret etti. Sezer, ziyaretlerinde “Sesiniz olmaya, ticaret hayatınızı büyütmeye, sorularınıza çözüm bulmak için geliyoruz.” dedi.

SEZER HALK ÇARŞISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
26 Kasım 2017 Pazar 14:17

Ayhan Sezer, Çarşı Başkanı Fevzi Beysel ve yönetim kurulundaki arkadaşları ile birebir görüşerek bölge esnaflarının sorunları ve taleplerini dinledi.


SAHİPSİZ KALDIK ŞİKAYETİ


Daha sonra çarşıdaki tüm işyerlerini bir bir ziyaret eden Sezer, işletme sahiplerinin yoğun şikayetleri ile karşılaştı., Yaşadıkları sahipsizlikten artık çıktıklarını söyleyen çarşı esnafı, Sezer’e adeta dert yanarak, “Günden güne sermayemiz eriyor. Burada yok olmaya mahkum edildik. Ticaret Odası bizi hatırlamıyor bile! Bizi resmen YOK hükmünde görüyorlar.” Dediler.


ETO’DA ANLAYIŞ DEĞİŞECEK

“Artık bize sahip çıkacak, sorunlarımızı çözecek bir oda istiyoruz” diyen esnaflara seslenen Ayhan Sezer ise, “Üyelerin sorunlarını en iyi bilen ve ticaretin içinden gelen bir arkadaşınız olarak hep şunu söylüyorum; "Ticaret Odası gençleşmeli, çalışkan ve hedefi olan bir yönetim olmalı. ETO sadece protokol görevi değil, üyelerini büyütmek için var olduğunu unutmamalı, İşte bunu bizim genç ve dinamik ekibimiz sağlayacak” dedi.
ETO üyesi işletmeciler daha sonra Sezer’e samimiyetinden dolayı teşekkür ederek gönüllerinin kendisinden yana olduğunu vurguladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.