SEZER: FIRSATLARI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin en ücra köşelerinde dahi hergün Eto üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek sorunları dinleyen Sezer, Eskişehir'in ekonomisine dair sorunlarına dikkat çekmeyi de sürdürüyor.

SEZER: FIRSATLARI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ
19 Aralık 2017 Salı 11:44

Ticaret hayatının içinden gelen ve Nisan ayında yapılacak olan oda seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehirli ticaret erbapları ile buluşmalarını da sürdürüyor. Esnaf ve tüccar ile bire bire görüşmeler yaparak sıkıntılara dair notlar alan Sezer, sıkça dinlediği ve gündemdeki şikayetlerin kendi başkanlığı döneminde hızla çözüme kavuşturulacağını söyledi.

EKONOMİ BÜYÜYOR AMA ESKİŞEHİRLİ FARK ETMİYOR

Eskişehir ticaret hayatının ve tüccarının son yılların en büyük ekonomik durgunluğunu yaşadığını anlatan Sezer, "Ülke ekonomimiz büyürken, şehrimizin ekonomik hayatı hak ettiği payı alamıyor. Bunun nedeni Eto üyelerinin ve tüccarın yalnız bırakılmasıdır" dedi.

Eskişehir Ticaret Odası, ticaret odası üyelerinin büyümesine ve gelişmesine katkı sunacak çalışmalarının son derece yetersiz kaldığını anlatan Sezer, "Ekonomimiz büyüyor ve büyümeye devam ediyor. Ülkemiz için son derece önemli büyüme rakamları geliyor. Ancak bu büyümeden eskişehir piyasaları hak ettiğni alamıyor. Komşu şehirler başta olmak üzere, son yıllarda büyük ataklar yapan kentlerde girişimciler destekleniyor, kredilerin önü açılıyor. Destekleme programları girişimci ve oda üyelerine açılıyor. İşini büyütmek isteyene fırsatlar adeta altın tepside sunuluyor" dedi.

FIRSATLAR AVANTAJA ÇEVRİLMELİ


Şehir ekonomilerinin başında bulunanların tüm fırsatları avantaja çevirmesi gerektiğini dile getiren Sezer, "Eskişehirli ticaret erbabımız sattığı üründen Kar etmeli, yeni sezon ürünleri müşterileriyle buluşturmalı, sattığı ürünün yerine rafa daha iyisini koymalı, tüccarımızın iş hacmi her geçen gün genişlemeli. Şehrimizin ticaret üyeleri ticaretteki tüm gelişmelerden haberdar olmalı. Bugünkü gibi, sattığı ürünü yerine koyamayan değil, gelecekte büyük planları olan Eskişehirli esnaf ve tüccar olmalı. Tüm bunlar bizim dönemimizle birlikte başlayacak. Eto üyelerinin büyüme hamlesini "Hep Beraber" genç ve dinamik ve yenilikçi ekibimizle birlikte başlatacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.