SESİNİZ OLMAYA GELİYORUZ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ekibiyle birlikte ziyaret ettiği İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak'ı esnaflarına, “Sesiniz olmaya, ticaret hacminizi arttırmaya, beklenti ve taleplerinize karşılık vermeye geliyoruz” dedi.

SESİNİZ OLMAYA GELİYORUZ
25 Ekim 2017 Çarşamba 10:57

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün seçim gezileri devam ediyor. Programı çerçevesinde sık sık çarşı esnafına uğrayan Tekgöz bu kez de İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak'a gitti. Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ile ekibinde yer alan Cem Ekin, Sedat Erentok, Cumhur Özkalay, Mustafa Çakmak, Mustafa Yiğit Kasabalı ve Yusuf Boz’a ziyaretlerde, bölge esnaflarından Ömer Akbıyık eşlik etti. Bu ziyarette de ETO üyeleri tarafından son derece samimi bir şekilde karşılanan, uğradığı her işletmeye hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulunan Tekgöz, yine esnafların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Fiziki olarak Ticaret Odası’na çok yakın olmalarına rağmen bugüne değin kimsenin kendilerini ziyaret etmediğini söyleyen esnaflar, “ETO’yu artık halimizden anlayan birileri yönetsin istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sadece Aidat Toplayan Bir Oda Olmayacağız

ETO Başkan Adayı Tekgöz de, “Esnafın halinden esnaf anlar” dedi, kendisinin esnaflıktan geldiğini, 40 yıldır ticaretin içinde olduğunu anımsattı. Ticaretin esnaflıkla başladığını vurgulayan Tekgöz, “Bu yüzden önce esnafımız güçlü olmalı. Esnafın güçlü olabilmesinin yolu da ticaretinin artmasından geçmektedir. Bizler bu yola esnafımızın ticaret hacmini arttıracak projelerimizle çıktık. Yılın her ayı Eskişehir’deki caddeleri, sokakları canlı tutacak etkinliklerimiz, gelen turistin esnaftan daha fazla alışveriş yapması, daha çok para harcamasını sağlayacak projelerimiz, esnafın elindeki malı dükkânının dışına çıkararak para kazanmasına olanak verecek çalışmalarımızla geliyoruz. Sadece aidat toplayan bir oda olmayacağız. Büyük, küçük tüm esnaflarımızın tüccarlarımızın, işadamlarımızın sesine kulak verecek, sesi olacak, talep ve beklentilerine yanıt verecek bir yönetim anlayışıyla geliyoruz” dedi.

Reşadiye Esnafı Sokak gezisinde yolda karşılaştığı ETO üyelerinin yakın ilgisi ve başarı dilekleriyle karşılanan Erdoğan Tekgöz, üye olup olmadığına bakmaksızın, sokaktaki tüm esnaflara uğramayı ihmal etmedi. Başkan Adayı Tekgöz’e değişim isteklerini ifade eden esnaflar, “Küçük esnafı tamamen unutmuş bir yönetim anlayışı var. Sorunlarımızı kime anlatacağımızı bilmiyoruz. Bugüne kadar bunu başaramadık çünkü dinleyen yok. Bizler üyelerinin sıkıntılarına sahip çıkan, çeşitli kurum ve kuruluşlarla ilgili meselelerinde köprü vazifesi gören bir Ticaret Odası istiyoruz” dedi. Esnafların, “Gönlümüz sizin başkanlığınızdan yana” şeklindeki sözlerine teşekkürle yanıt veren Tekgöz, “Eleştirilebilecek bir geçmişiniz yok” diyenlere de “Güveninize layık olmaya çalışacağım” dedi. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, ilk fırsatta tekrar bölgeye gelip, diğer esnaflara uğrayacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.