‘SEÇİM SÜRECİNİN UZAMASINI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ’

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, oda seçimlerinin ertelenmesine ilişkin kararın ardından çalışma gruplarıyla bir toplantı gerçekleştirdi ve “Mola yok, çok çalışmaya devam ediyoruz” mesajını verdi.

‘SEÇİM SÜRECİNİN UZAMASINI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ’
29 Eylül 2017 Cuma 11:18

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibi, seçim irtibat bürosunda geniş katılımla bir toplantı yaptı. Çalışma gruplarının katıldığı toplantıda Tekgöz, önemli mesajlar verdi. 7 Ekim’de yapılması gereken ETO seçimlerinin, Bakanlar Kurulu kararıyla, diğer illerle birlikte 2018 yılı Nisan ayına ertelendiğini anımsatan Tekgöz, “Seçim sürecinin uzamasını avantaja çevireceğiz” dedi.

“ETO’da neden değişim istediğimizi anlatacağız”

Çalışma gruplarına, “Mola yok, çok çalışmaya devam” diyen Tekgöz, “Elimizden geldiğince, gücümüz, zamanımız yettiğince kendimizi, ETO’da neden değişim istediğimizi, projelerimizi üyelerimize ulaşarak anlatmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“Eskişehir ticaretinin geleceği bu seçim ile belirlenecek”

Çalışma gruplarının enerjisi ve çalışma temposundan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Tekgöz, “7 ay sonra değil de yarın seçim olacakmış gibi hazır olmalıyız. Her sektöre, her bir üyemize ulaşmak, dokunmak, kucaklamak asli görevimiz. Kim hangi sektörden sorumluysa herkes sorumlu olduğu sektördeki esnafımızın, tüccarımızın, işadamımızın beklentisini, talebini, sorununu bilecek. O sektördeki insanlarımıza bizleri, projelerimizi en yalın ve en doğru şekilde anlatacak. Eskişehir ticaretinin geleceği bu seçim ile belirlenecek. Dolayısıyla hepimize büyük sorumluluk düşüyor. 2018 Nisan ayındaki seçimde ticaretin geleceğine dair yakaladığımız ivmeyi iyi değerlendirmek zorundayız. Bunun için de çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.