Sanayi Odası Başkan Adayı Kesikbaş, CHP'yi ziyaret etti

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, CHP’yi ziyaret etti. Kesikbaş projelerini anlatarak, Eskişehir’in bütün dinamiklerini toplamayı ve kucaklaşmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Sanayi Odası Başkan Adayı Kesikbaş, CHP'yi ziyaret etti
25 Ağustos 2017 Cuma 11:29

Celalettin Kesikbaş’a Dursun Aluç, Bülent Ayva, Serdar Uğur Yalçın ve Recai Yardımcı eşlik etti. Heyet CHP İl Başkanı Sinan Özkar ve İl Yönetimi tarafından karşılandı.

Gündeme ve Eskişehir sanayisinin durumuna ilişkin yapılan sohbette Özkar, Eskişehir Sanayisi’ne ilişkin düşüncelerini  ve başkan adayından beklentilerini şu şekilde ifade etti; “Eskişehir Sanayisi sadece Eskişehir sınırları içinde kalmak durumunda değil. Öyle olursa bir başarı kazanmak da mümkün değil. Sanayi Odası’nın bir ticaret ateşesi gibi çalışması lazım. Siyasi görüşleriniz hiç önemli değil. Kent odaklı düşündüğümüzde bu kentin herhangi bir köşesine çivi çakan, Eskişehir ekonomisine herhangi bir katkıda bulunan herkes bizim için çok önemli. Biz burada yaşıyoruz ve muhtemelen mezarımız da burada olacak. Çocuklarımız da burada yaşasın, buranın havasını teneffüs etsin istiyoruz. O yüzden de herkesin buna bir katkısı olması lazım o katkıyı sağlayacağınızı düşünüyoruz ve bu bizim için çok önemli.”

“Sanayi Odası’nda birçok problem birikmiş durumda, birçok sıkıntısı var…”

Eskişehir sanayisine yönelik projelerinden ve Eskişehir’in bir sanayi şehri olması için herkesin bir çaba sarf etmesi gerektiğini belirten Kesikbaş sözlerine “Sanayici elinde proje olmadan yola çıkmasın, biz hepimiz proje adamıyız. Sanayi Odası’nda birçok problem birikmiş durumda, birçok sıkıntısı var. Eskişehir’in sanayici kimliği maalesef bitmiş durumda. Tabi biz Eskişehir turizm kenti olmasın, öğrenci şehri olmasın demiyoruz. Bunlar çok değerli ama önce bir numara sanayi kenti olsun istiyoruz. Çünkü sanayi arkasından turizm gelirlerini de arttırıyor, hizmet gelirlerini de arttırıyor. Kenti zenginleştirelim, zenginleşmekten korkmayalım istiyoruz. Bu sadece parasal bir zenginlik değil, biz entelektüel bir zenginlikten de bahsediyoruz. Bizim temel çıkışımız, argümanımız bu” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.