ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’i ziyaret etti.

ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ
23 Kasım 2017 Perşembe 12:04

 
Başkan Adayı Ayhan Sezer ve çalışma arkadaşları Esnaf Odaları Birliği'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Sezer, oda binasında gerçekleşen ziyarette Birlik Başkanı Ekrem Birsen, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çiçek, Gazi Çelik, Fethi Özkara, Taşkın Tırpan, İlhan Ay ve Akif Topuz tarafından karşılandı.
 
SORUNLAR KONUŞULDU
 
Samimi ve sıcak bir ortamda geçen toplantıda Eskişehir Ticaret hayatının sorunları dile getirildi. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Sezer ve ekibini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Esnaf ve Sanatkarlarımız el emeği ve alın teri ile yuvalarına ekmek götürmeye çabalarken, diğer taraftan şehrimize de katkı sunmaya devam ediyor. Buna rağmen emeklerinin karşılığı şehirdeki idarecilerden göremiyor" dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK LAZIM
 
Birsen sözlerini sürdürdü, "Şehirde hep beraber birlik ve beraberlik olmalı. 2019 seçimlerine kadar sorun ve öneriler belirlenerek bir yol haritası çizilmeli.18 bine varan sayısı ile üyelerimizin sorulanlarına kim proje ve çalışma bazında destek olursa kendisine minnettar kalırız." Dedi.
 
ORTAK AKIL OLUŞTURACAĞIZ
 
Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ise, Eskişehir’in büyük bir şehir gibi algılansa da durumun farklı olduğunu söyleyerek, "Birbirimizin tanıdığı insanlarız. Bu kadar ayrışmanın şehrimize fayda getirmeyeceğini biliyoruz. Eskişehir Ticaret Odası ile Esnaf Odaları beraber hareket ederek yaşanan sıkıntıları el birliği ile çözmesi gerektiğini de biliyoruz. Esnaf Odaları Birliği gibi çok büyük bir kitle ile beraber ortak akıl üreterek ve ortak akılda buluşarak çözüm üretilmesi hem şehrimize hem de şehir ticaretimize  fayda sağlayacaktır. Ticaret Odası ve Esnaf Odaları Birliği et ile tırnak gibidir. Seçilmemiz halinde  sürekli olarak Esnaf Odaları Birliği ile istişareler ederek şehrimizin ekonomisini "hep birlikte" büyüteceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.