MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYDİ 1 MAYIS'A

DİSK- Kristal İş- KESK- TMMOB ve EBTO’dan oluşan Eskişehir 1 Mayıs Tertip Komitesi Adalar’da basın açıklaması yaparak, bildiri dağıttı. Eskişehirlileri  1 Mayıs İşçi Bayramına davet etti.

MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYDİ 1 MAYIS'A
27 Nisan 2019 Cumartesi 14:10

DİSK- Kristal İş- KESK- TMMOB ve EBTO’dan oluşan Eskişehir 1 Mayıs Tertip Komitesi Adalar’da basın açıklaması yaparak, bildiri dağıttı. Eskişehirlileri  1 Mayıs İşçi Bayramına davet etti. Komite adına açıklama yapan Faik Alkan, ‘Memleketimize ve geleceğimize sahip çıkmak için haydi 1 Mayıs’a” diyerek, “Bizler bu memleketin gerçek sahipleri 1 Mayıs’ta Odunpazarı Meydanında buluşmak için saat 10.00’da Atatürk Bulvarı karşısında toplanıyoruz. Emeği ile geçinen, ayın sonunu getiremeyen; pazardan soğanı, patatesi tane ile alan emekçiler 1 Mayıs meydanında buluşuyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından komite üyeleri vatandaşa bildiri dağıtarak Odunpazarı’nda etkinliğe davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.