MASAK durduk yere fiyat arttıranların peşine düştü

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), temel ihtiyaç maddeleri ve bazı tıbbi ekipmanlarla ilgili olarak haksız fiyat artışı iddialarına ilişkin inceleme başlattı.

MASAK durduk yere fiyat arttıranların peşine düştü
12 Mart 2020 Perşembe 11:11

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, maskelerin fiyatlarının arttığını belirterek bu artışı takip ettiklerini söylemişti. Pekcan, “Firmalar önce iç piyasanın maske ihtiyacını karşılayacak. Halkın makul fiyatlarla maskeye ulaşmasını sağlayacağız” demişti..

Pekcan, maske ve dezenfektandaki fahiş fiyata ilişkin, 2 bin 193 firmanın 2 bin 641 ürününün denetlendiğini, 2 bin 180’inin soruşturma kapsamına alındığını belirtmişti..

Ticaret bakanı, “Gıda ürünlerinde de fahiş fiyatlar görüyoruz. Onlar için de gereğini yapacağız. Fırsatçılara göz açtırmayacağız” ifadelerini kullanmıştı.


Etiketler; #masak
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.