Lokman Koçaslan Otomotiv, Eskişehir’de Kia bayisini hizmete açtı

Taşıma ve lojistik sektöründe hizmet veren Lokman Koçaslan Otomotiv, Eskişehir’de Kia yetkili ve satış merkezini hizmete sundu.

Lokman Koçaslan Otomotiv, Eskişehir’de Kia bayisini hizmete açtı
22 Eylül 2022 Perşembe 11:56

Bursa, Balıkesir, Eskişehir ve İzmir olmak üzere 4 ilde 5 lokasyonda faaliyet gösteren Lokman Koçaslan Otomotiv, Eskişehir KOBİ OSB’deki yeni showroomunda Kia markasının satış, servis, yedek parça ve ikinci el bayilik hizmetini yürütecek.

Kia Genel Müdürü Can Ağyel, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, markayı Premium yapma yönünde aldıkları stratejik karar doğrultusunda yeni model ve imaj çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, bu çalışmalarla Kia’nın son iki yılda Türkiye pazarında büyük bir atılım gösterdiğini söyledi. Kia’nın 2020 yılında açıkladığı Plan S stratejisi kapsamında 2027 yılına kadar 14 elektrikli model geliştirerek pazara sunmayı hedeflediğini aktaran Ağyel, bugün Türkiye’de ikisi elektrikli ve biri hibrit olmak üzere 12 model aracın Kia bayilerinde sergilendiğini ifade etti. 

Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Koçaslan, kuruldukları 1974 yılından bu yana hizmet verdikleri tüm sektörlerde en çok isteneni ve bekleneni keşfederek, ihtiyaca görüp tespit ederek ve bu ihtiyacı daha ekonomik koşullarda sunarak fark yarattıklarını söyledi. Koçaslan, “Tüm dünyada ve Türkiye’de oldukça başarılı satışlara ve yüksek müşteri memnuniyetine sahip olan Kia’yı Eskişehir ve çevre illere daha fazla tanıtmak ve pazar payını artırmayı hedefliyoruz. Kia markasının yenilikçi, zamanın ötesinde tasarım ve yüksek kalite anlayışını maksimum müşteri memnuniyeti ilkemizle birleştirerek bunu müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan ise Türkiye’de satış ve sonrası hizmet kalitelerini artırarak bayi ağı ile birlikte büyümeye devam etmeyi planladıklarını ifade etti.  Geleceğin teknolojisi olan elektrikli otomobiller hakkında da konuşan Koçaslan, şunları söyledi: “Kia, otomobil sektörünün geleceği olan ve ger geçen gün trafikte daha çok görmeye başladığımız elektrikli araçlar sektöründe fark yaratan bir marka. Elektrikli-Küresel Modüler Platformu’nu (E-GMP) kullanan EV6 ve akıllı sürüş için gelişmiş teknolojiler ile donatılan Niro EV ile sektörünün öncü markalarından biri konumunda. Lokman Koçaslan Otomotiv olarak bizler sıfır karbon emisyonlı elektrikli araç modellerini destekliyoruz. Bu bağlamda elektrikli araçların tüm bakım ve onarımlarını yapabilecek donanıma ve bilgiye sahip olan servisimiz ile elektrikli otomobillere, dolayısıyla doğaya katkı sağlayabilecek yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.