KÜPELİ ESO'NUN 51. YILINI KUTLADI

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KÜPELİ ESO'NUN 51. YILINI KUTLADI
01 Kasım 2019 Cuma 13:32

Eskişehir Sanayi Odası’nın 51. yılını kutlayan  Küpeli, “Eskişehir Sanayi Odası 1 Kasım 1968 tarihinde, o zamana kadar bir çatı altında oldukları Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odasından öncelikle Eskişehir’de bir organize sanayi bölgesi kurulması amacıyla ayrılmış ve ilde sanayileşmeye hız kazandırmak ve sanayicilerin sorunlarıyla daha yakından ilgilenmek üzere, bağımsız bir oda olarak faaliyetlerine başlamıştır. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar Eskişehir Sanayi Odası, il ve bölge sanayicisinin sorunlarını kamuoyunda her zaman dile getirerek, çözüm önerileri sunmuş, sanayileşmenin önemi konusundaki çalışmalarıyla ülkemizin öncü odalarından biri olmuştur. Bu bağlamda Eskişehir Sanayi Odası’nın 51. yılını tebrik ederim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.