KESİKBAŞ SANAYİCİLERE SESLENDİ

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için kurmaylarının yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Belarus’a giden ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, sosyal medya hesabı üzerinden sanayicilere seslendi.

KESİKBAŞ SANAYİCİLERE SESLENDİ
16 Ekim 2019 Çarşamba 10:56

ESO Yönetimi ve Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen İle birlikte çıktıkları Belarus gezisi sürüyor. Burada bir dizi görüşme gerçekleştiren Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Kesikbaş, sosyal medya üzerinden sanayicilere seslendi. Belarus’un Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğuna ihracat için ciddi kolaylıklar sağlayabileceğini belirten Kesikbaş, ayrıntılı bilgi için ESO ve kendisinin bizzat aranabileceğini belirtti.

İşte Kesikbaş’ın mesajı:

Rusya ve eski Rusya Cumhuriyetlerine açılan önemli bir kapı Belarus. Üretim ve ihracat odaklı Önemli iyi niyet anlaşmaları yaptık. Grodno Endüstriyel PARKI ve Serbest Bölgesinin çok önemli teşvikleri var. Eskişehir ihracatının Rusya ve CIS ülkelerine daha kolay ihracatını mümkün kılıyor Belarus. Daha detaylı bilgi için Eskişehir Sanayi Odasını veya bizzat beni arayabilirsiniz. Aldığımız habere göre: yakın zaman içerisinde MİNSK kardeş şehrimiz olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.