Kesikbaş'a TOBB'da önemli görev

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraki olan KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Kesikbaş'a TOBB'da önemli görev
10 Ağustos 2023 Perşembe 14:22

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, “TOBB Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teveccühü ve güveninden dolayı teşekkür ediyorum. TOBB ve KOBİ A.Ş.’nin potansiyeli ile KOBİ’lerin büyümesi ve gelişimi için çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” dedi. 

KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1999 yılında KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuş olup, 2004 yılı Ekim ayından itibaren de aktif olarak girişim sermayesi alanında faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda kurulan şirketin amacı, gelişme potansiyeli yüksek olan ve kaynak ihtiyacı içinde bulunan küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyümeleri için gerekli olan sermaye ihtiyacını ve stratejik desteği temin ederek firmaların gelişmelerine katkıda bulunmayı sağlamaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.