KADIN GİRİŞİMCİLERE FUAR KONGRE MERKEZİ’NDE KUTLAMA

ETO Başkanı Metin Güler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadın girişimcilerle Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

KADIN GİRİŞİMCİLERE FUAR KONGRE MERKEZİ’NDE KUTLAMA
07 Mart 2018 Çarşamba 15:12

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadın girişimcilerle bir araya geldi. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde (EFKM) gerçekleşen etkinliğe Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Hüsniye Tali, Eskişehir Ticaret Odası üyesi kadın girişimciler katıldı. ETO Başkanı Metin Güler, toplantıya katılan kadın girişimcileri karanfillerle karşıladı. Kadınların hem hayatımızda hem de iş yaşamımızda yerinin ve emeğinin büyük olduğunu belirten Güler, ETO’nun bu bilinç doğrultusunda hareket ederek, kadın istihdamı ve girişimciliğini artırmak için gayret gösterdiğini vurguladı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan ETO Başkanı Metin Güler, kadının ekonomide ve iş hayatında daha çok yer almasının ülkemiz ve şehrimiz adına kazanç olacağını ifade etti.

Eğitimler sayesinde 118 kadın girişimci patron oldu

ETO’nun düzenlediği girişimcilik eğitimleri sayesinde 118 kadın girişimcinin kendi iş yerini açarak ekonomiye katkı sağladığını belirten Güler, bu rakamı daha yukarı taşımak için çaba gösterdiklerinin altını çizdi. Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için daha çok girişimci ortaya çıkarması gerektiğini belirten Güler,  kadınların istihdama katılmasının ve yeni işyeri açarak ekonomiye dahil olmasının önemini vurguladı. ETO Akademi aracılığıyla düzenlenen eğitim ve seminerlere katılan 35.000 kişiden yaklaşık % 60’ının kadın olduğunu dile getiren Güler, eğitim ve seminerlerle kadınların sektörel gelişimlerine katkı sağladıklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.