İNAN KIRAÇ ETO’NUN KONUĞU OLDU

Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, ETO Başkanı Güler ve beraberindeki heyetle bir araya gelerek, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni ziyaret etti.

İNAN KIRAÇ ETO’NUN KONUĞU OLDU
27 Şubat 2019 Çarşamba 15:59

Bir dizi ziyaret için Eskişehir’de bulunan Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen görüşmede Kıraça Holding’in eski yöneticilerinden Can Kıraç, ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, ETO yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Kaan Ay da yer aldı. Görüşmede Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir ekonomisi hakkında Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç’a bilgi verdi. 

Ticaret ve sanayi müzesinde Tohum Islah İstasyonu incelendi
Eskişehir’in turizm, kongre ve fuarcılık sektöründeki potansiyeline dikkat çeken Güler, ETO’nun Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç Eskişehir Ticaret ve Sanayisi Müzesini de gezdi. İnan Kıraç, babası Ali Numan Kıraç’ın Eskişehir’de kurduğu Tohum Islah İstasyonu’na dair Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’nde ayrılan bölüm hakkında da bilgi aldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.