İkili iş görüşmeleri yoğun ilgiyle sona erdi

Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak düzenlenen İkili İş Görüşmelerinde 4 günde toplam 633 kez toplantı gerçekleştirildi.

İkili iş görüşmeleri yoğun ilgiyle sona erdi
13 Haziran 2021 Pazar 14:28

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Tüyap’ın işbirliğinde Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında düzenlenen İkili İş Görüşmeleri sona erdi. 9-12 Haziran tarihleri arasında fuarla eş zamanlı olarak düzenlenen iş görüşmelerinde Eskişehirli sanayiciler 4 günde toplam 633 kez bir araya geldi. Bu yönüyle Eskişehir’de bir ilk gerçekleşti. İkili iş görüşmeleri sayesinde Eskişehirli sanayiciler hem savunma sanayinin önde gelen şirketleriyle hem de fuara katılan firmalarla işbirliği zemini aradı.

Eskişehirli sanayiciler görüşmelerden ümitli ayrıldı

İkili İş Görüşmeleri hakkında açıklama yapan ETO Başkanı Metin Güler, 4 gün boyunca hem fuar hem de ikili görüşmeler gerçekleştirildiğini belirterek, her iki organizasyonun da başarıyla tamamlandığını kaydetti. İkili iş görüşmeleri sayesinde işini büyümek ve iş ağını geliştirmek isteyen KOBİ’lerin savunma sanayi ve endüstrinin dev firmalarının bir araya geldiğini belirten Güler, Eskişehirli firmaların bu görüşmelerden işbirliği için ümitli ayrıldığını kaydetti. ETO Başkanı Güler, iş görüşmeleriyle hem yeni yan sanayi tedarikçisi bulmak isteyen büyük firmalara hem de işini geliştirmek isteyen küçük çaplı firmalara aynı masada buluşma ve iş yapma imkanı yarattıklarını dile getirdi.

2022’de hedef uluslararası iş görüşmeleri sağlamak

Yoğun talep ve görüşme takvimin kısa olması nedeniyle bazı firmaların İkili İş Görüşmelerine katılamadığını da kaydeden ETO Başkanı Metin Güler, 2022 yılında pandeminin risklerinin ortadan kalkmasıyla birlikte ikili iş görüşmelerinin yurt içinden ve yurt dışından katılımla ve çok daha geniş kapsamlı olarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Güler, İkili İş Görüşmelerinin başarılı olmasının Eskişehir Ticaret Odası’nın, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin ve Tüyap’ın koordineli çalışmasıyla gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.