HALKBANK GENEL MÜDÜRÜ ARSLAN’DAN EOSB’YE ZİYARET

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ı ağırladı.

HALKBANK GENEL MÜDÜRÜ ARSLAN’DAN EOSB’YE ZİYARET
01 Şubat 2019 Cuma 14:50

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi firmalarının faaliyetleri ve üretim hacimleri hakkında Genel Müdür Arslan’a bilgi veren EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli “Mevcut OSB’de 17.5 milyon metrekarelik alan sanayicilere tahsis edilmiş durumda. Bu alanda 640 parsel mevcut olup,  514 firma bölgede faaliyet gösteriyor ve bu firmalarda yaklaşık  42 bin  kişi çalışıyor. Firmalarımızın üretimlerine devam edebilmeleri için banka desteğine ihtiyaçları var. Halkbank ile bu anlamda bir iş birliği içerisine girebiliriz” dedi.

Genel Müdür Osman Arslan ise Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi firmaları ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sanayi ve üretim bizler için çok önemli. Sanayicinin üretim yapabilmesi için Halkbank olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu anlamda iş birliklerine her zaman açığız” diye konuştu.

Ziyarette, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Halkbank arasında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü. Bu iş birliği kapsamında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalara üst limiti  500 bin TL olmak üzere uygun faizli kredi verilmesi ile ilgili çalışmalara başlanılması için mutabakata varıldı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.