GÜNDEM MADDESİ YERLİ OTOMOBİL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Muhammet Taha Güven ve ekibi Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (EOSB) Nadir Küpeli ve Başkan Vekili Metin Saraç ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi yerli otomobil üretimi oldu.

GÜNDEM MADDESİ YERLİ OTOMOBİL
29 Kasım 2017 Çarşamba 15:45

Yapılan toplantının gündem maddesini yerli otomobil üretimi olduğuna değinen EOSB Başkanı Nadir Küpeli, “Bu konuda bir süredir çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yerli otomobilimizi üretecek firmalarımızla görüşmelerimiz başladı. Diğer yandan şehrimizdeki firmaların yanı sıra konun önemli unsuru olan kurumlarımızla ile de istişare çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi. 
Bu kapsamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eskişehir İl Müdürlüğü ile detaylı bir çalışma için ön adım attıklarına değinen Küpeli, “Eskişehir’in kabiliyet ve yetenekleri biliyoruz. Ancak daha fazla işbirliğini nasıl sağlarız, firmalarımız ile nasıl bir çalışma içine girebiliriz konun uzmanları ile bunu tartışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı genişleterek sürdüreceğiz” diye konuştu. 
Destek vermeye hazırız
Gerçekleştirilen toplanınım oldukça verimli olduğunu dile getiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Muhammet Taha Güven, kurum olarak yerli üretim konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı. 
Eskişehir’in coğrafi konumunun avantajı sağladığını ve Anadolu’nun batıya açılan kapısı durumunda olduğu belirten Güven, “demiryolu ve karayollarının kavşağındayız. Genç nüfusumuz, iş deneyimimiz, dinamik firmalarımız ve OSB’mizle bu iş bu topraklarda yapılabilir” dedi.  
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.