Güler’den ilk beş yüze giren şirketlere teşekkür

ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer alan Eskişehir merkezli firmalara ve şehirde fabrikaları bulunan şirketlere istihdama ve ekonomiye kattıkları değer için teşekkür etti.

Güler’den ilk beş yüze giren şirketlere teşekkür
26 Eylül 2023 Salı 13:24

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) araştırmasının 2022 yılı sonuçlarını hakkında değerlendirmede bulundu. Güler açıklamasında merkezi Eskişehir olan Eti Gıda, Renta Elektrikli Ev Aletleri, Tusaş Motor Sanayii, Europen, Yurtbay Seramik, Alp Havacılık’ın Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer almasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Eskişehir sanayisi yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek

Eskişehir’de fabrikaları olan ve üretim yapan Arçelik, Ford Otomotiv, Modern Oluklu Mukavva, Pınar Süt, ,ETİ Maden, Çimsa gibi şirketlerin de Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer aldığını belirten Güler, şehrin ekonomisine katkı sağlayan, üretime ve istihdama değer katan tüm kurumlara ve kuruluşlara teşekkür etti. Eskişehir sanayisinin yeni eklenen yatırımlarla büyümeye devam edeceğinin altını çizen ETO Başkanı Metin Güler, yeni ihtisas sanayi bölgelerinin faaliyet geçmesi, şehrin katma değer üretiminin artmasıyla birlikte Eskişehir sanayisinin fark yaratacağını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.