Güler: Piyasada nakit sıkıntısı var!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,  ülkede yaşanana ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Güler: Piyasada nakit sıkıntısı var!
30 Ekim 2018 Salı 20:47

-Piyasada nakit sıkıntısı var-

Güler, piyasada nakit sıkıntısı yaşandığına dikkat çekerek, “Son dönemde dövizde yaşanan dalgalanmalar, nakit sıkıntısının piyasada şuanda had safhada olması, bankaların tüccarımıza, sanayicimize yaklaşımı… Şuanda yönetmemiz gereken birçok unsur var. Eskişehir Ticaret Odası olarak bankacılık sektörü başta olmak kaydıyla üyelerimizden gelen her talebi değerlendiriyoruz” dedi.

-Meclis üyelikleri düştü-

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Üyesi Erdoğan Tekgöz ile birlikte 5 kişinin daha meclis üyeliği düşürüldü.  Meclis üyeliği düşen isimlerin yerine Mustafa Mahmutoğlu, Emin Uyak, Halil İbrahim Yıldız, Tahsin Gülyüz, Ahmet Tepeli ve Mehmet Kızılinler geldi. 

-88 firmadan destek geldi-

Öte yandan, ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’ kapsamında başlatılan indirim kampanyasına Eskişehir Ticaret Odası üyesi 88 firmadan destek geldi.

-TÜYAP ile imzalar atıldı-

Eskişehir Ticaret Odası Fuar Kongre Merkezi’nin işletme hakkı imzalanan protokolle 10 yıllığına Türkiye’nin en büyük fuar şirketi olan TÜYAP’a verildi.  TÜYAP Anadolu Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Eskişehir’deki fuar merkezinin Türkiye’deki sayılı fuar alanlarından birisi olduğunu belirterek, ilerleyen dönemde Eskişehir’de, kentte özel endüstri fuarı gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.