Güler: Dört yıl boyunca ülkede artık seçim konuşulmasını istemiyoruz

ETO Başkanı Güler: “Seçim bitti, artık ekonomiye odaklanma zamanı. Dört yıl boyunca ülkede artık seçim konuşulmasını istemiyoruz " açıklaması yaptı.

Güler: Dört yıl boyunca ülkede artık seçim konuşulmasını istemiyoruz
26 Haziran 2019 Çarşamba 11:20

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, seçim gündeminin örttüğü ekonomiye dikkat çekerek, artık gerçek gündem olan ekonomi ve reformlara odaklanılması gerektiğini belirtti.

Güler, konuşmasında şunları kaydetti: “İstanbul seçimlerinin iptali nedeniyle ekonomiye konsantrasyonumuz her geçen gün zorlaşıyordu. Seçim yenilendi ve seçim meselesi bitti.  Artık ekonomiye odaklanma zamanı.  Dört yıl boyunca ülkede artık seçim konuşulmasını istemiyoruz. Önümüzde büyük sorunlar var. Yüksek enflasyon, dövizdeki dalgalanmalar, işsizlik…Bundan sonraki süreçte ekonominin çarklarını daha da hızlandırmamız gerekiyor. Artık üretim ekonomisine daha hızlı adımlarla ulaşmamız gerekiyor. Burada esnafımıza, tüccarımıza ve sanayicimize çok büyük görevler düşüyor. İşimiz kolay değil. Yüksek kredi faizleri ile karşı karşıyayız. Ürkeklik söz konusu.  Umutlanmamız gerekiyor. Eski günlere dönmek, eski günleri yaşamak istiyoruz. Yapısal reformların da bir an önce hayata geçmesi gerekiyor. İnşallah ihtiyaç duyduğumuz bu reformlar bir an önce hayata geçer, normalleşme dönemi başlar. Artık Türkiye için seçimin bittiği, geçimin konuşulduğu bir dönem geçiririz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.