GOOGLE ACADEMY ESKİŞEHİR'DE AÇILIYOR

TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Google Ireland Limited iş ortağı, En Şirket Reklam Danışmanlık ve Digital Reklam Eğitim San ve TİC. LTD. ŞTİ Sahibi Can Akalın’ı işyerinde ziyaret etti.

GOOGLE ACADEMY ESKİŞEHİR'DE AÇILIYOR
19 Ocak 2019 Cumartesi 13:16

Ziyarette,En Şirket Reklam ve Digital Reklam Eğitim sahibi Can Akalın, E-ticaret’in rakamları, Türkiye’de e-ticaret hacminin büyüklüğü ve fırsatlarını ortaya koydu. E-Ticaret ve dijital pazarlama ile dünyadaki büyük dijital dönüşüme dikkat çeken Akalın, bu devasa dijital dönüşümü yakalayan firma ve ülkelerin ayakta kalacağını ve işini geliştireceğini belirtti.

2019 yıllında Google Academy’i Eskişehir’de kurup Eskişehir’li firmalarımız bünyelerine AdWords reklamları yönetecek nitelikte elemanlar yetiştirilip, her şirket bünyesinde E-Ticaret uzmanı yetiştirmek hedefinde olduklarını belirten Akalın, Google işbirliği ile bu akademi tüm Türkiye’de şirketlerin bünyelerine uzmanlar yetiştireceğini de belirtti.

TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz ise ülke ekonomisi için ihracatın kaçınılmaz olduğu konusunda hem fikir olduklarını; E-Ticaretin ihracatta en düşük maliyetle yapılan direkt yol olduğunu belirterek,.”Eskişehir için küçük büyük işletme ayırmaksızın herkesin dijital pazarda hem yurtiçi hem de yurtdışında ürünlerini ve hizmetlerini çok rahat satabilecek. Bu konuda tüm işletmelere destek vermek gerekiyor” dedi. Ziyaret, TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz’in, Can Akalın’a 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine Basılı Sembolik Bayraklarını Hediye takdimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.