GELİŞİMİ VE YENİ YATIRIMLARI SÜRDÜRECEĞİZ

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'nun (OSBÜK) 15.Olağan Genel Kurulu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda yapıldı.

GELİŞİMİ VE YENİ YATIRIMLARI SÜRDÜRECEĞİZ
05 Temmuz 2017 Çarşamba 15:11

Eskişehir'i Genel Kurulda Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan ve Serkan El temsil etti.
 
Genel Kurul sonrası değerlendirmelerde bulunan EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, "Bugün ülkemizde  316 tane OSB mevcut. Eskişehir OSB ise ilk kurulan OSB'lerden biri. Şehrimizde planlı sanayileşmenin önünü açan, yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla diğer bölgelere örnek olan OSB'miz burada bir kez daha taktir toplamıştır. Bölgemizi sürekli geliştirmeye ve yeni yatırımları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.