ETO’YU GÖREVE DAVET EDİYORUM

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, şehrin gündeminde yer alan milli hızlı tren ile yerli otomobil konusunda açıklamalarda bulundu.

ETO’YU GÖREVE DAVET EDİYORUM
30 Kasım 2017 Perşembe 14:29

Milli Hızlı Tren’in Eskişehir’de üretilmesine yönelik alınan kararın Eskişehir adına son derece memnuniyet verici olduğunu söyleyen Sezer, bu gururu Eskişehir’e yaşatan Tülomsaş’a teşekkür etti.

TEKNOLOJİ VE KALİTE ARTACAK

Tülomsaş’ın elde ettiği bu başarıyla Eskişehir’e hızlı tren imalatı ile birlikte başka önemli katkılar sunacağını da söyleyen Sezer, “Yeni teknolojilerle beraber kalifiye eleman, istihdam ve kaliteli üretim şehrimize çok büyük artılar sağlayacak. Şehrimizin ekonomisi bir adım daha ileri gidecek. Bizlerin üzerine düşecek her görev için de hazır olduğumuzu söylemek istiyorum” diye konuştu.

YERLİ OTOMOBİL İÇİN GÖVDEMİZİ KOYALIM

İmzaları atılan yerli otomobil için üretim yeri arayışlarına da değinen Sezer, son günlerde Eskişehir’in bu konuda gösterdiği çabasının önemli olduğuna dikkat çekti. Böylesine stratejik bir yatırım için sadece ESO üzerinden mücadele verilmesinin yeterli olmadığını anlatan Sezer, “Bu yatırımı kentimize çekmemiz için şehir olarak elimizi değil, taşın altına gövdemizi koymalıyız. Ama Ticaret Odası bu konuda ne bir adım atmış ne de bir söylem geliştirmiştir. Bu yaklaşımlarla yerli otomobili kentimize çekmenin zor olduğu ortadadır. Bu nedenle şehrinizin tüm dinamikleri olarak, bu yatırımı sahiplenmemiz ve üretimi için en uygun yer olan Eskişehir’imize bu projeyi kazandırmamız gerekli” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.