ETO ÜYESİ ÖZEL OLDUĞUNU HİSSEDECEK

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Ayhan Sezer, şehirdeki gezilerine ara vermeden devam ediyor.

ETO ÜYESİ ÖZEL OLDUĞUNU HİSSEDECEK
25 Aralık 2017 Pazartesi 12:35

Esnaf ziyaretlerine devam eden Sezer, Eskişehirli ticaret üyelerinin ülkeye kattığı değerlerden dolayı özel ilgi görmesi gerektiğini belirterek, “Bizim dönemimizde üyelerimiz özel alışveriş imkanlarından faydalanacak” dedi.

Gittiği iş yerlerinde esnaf ve tüccarlar ile samimi sohbetlerde bulunan ve projelerini açıklayan Sezer, bu projelerden birisinin de üyelere özel uygulamalar olacağını dile getirdi.


ETO BÜYÜK BİR AİLE


Eskişehir Ticaret Odasının 16 binden fazla üyesi ile büyük bir aile olduğunu dile getiren Sezer, “En küçük üyemiz bile bu büyük ailenin bireyi olduğunun farkına varacak” dedi. Bunun için özel projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Sezer, bunlardan birisinin de fırsatlar içeren alışveriş imkanları olduğunu dile getirdi.


HERKESE GÖRE FIRSATLAR


Sezer, “Ticaret Odası üyeleri, yapacağımız anlaşmalar ile pek çok firmadan ihtiyaçlarını özel indirimlerle giderecek. Yerel ve ulusal pek çok firma ETO’ ya  büyük imkanlar sunacak. Bu sayede hem özel, hem de ticari ihtiyaçlar çok daha uygun koşullarda tedarik edilebilecek. Odamızın her bir üyesi şehrimiz ve odamız için özel olduğunu hissedecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.